Ellis Peeters
20161222-Jens-049.jpg

KIDS

DAY IN THE LIFE KINDERFOTOGRAFIE

Een dag uit het leven van jullie kinderen, vastgelegd.

DAY IN THE LIFE KINDERFOTOGRAFIE


 

Kinderreportage
Basic

Kinderreportage
Plus

 

Aantal uur    
Aantal foto's
Linnen album van 15 x 15 cm
Prijs

2 uur
25 foto's

€275
 

3 uur
40 foto's
✔️
€370
 

 

Alle foto's worden nabewerkt en in hoge resolutie digitaal toegestuurd.


 

Meer informatie

Het prachtige aan het fotograferen van kinderen is hun puurheid. Hoe oprecht, onbevangen en vol emotie ze zijn. Daarom poseer ik kinderen tijdens het fotograferen zo min mogelijk, maar laat hen me meenemen op avontuur. Want dan krijg je echte momenten. Het kind, zoals het is.

Mijn passie voor kinderfotografie is ooit gevangen in een moment: mijn prachtige nichtje en neefje waren aan het spelen. Plots pakt mijn nichtje het handje van haar broertje vast, trekt hem mee en roept al rennend: “Kom, ik laat je de wereld zien!”. En zo hoop ik ook elk kind te fotograferen, weerspiegelend hoe zij deze wereld zien.

Dat vergt geduld, want niet elk kind laat zich zomaar zien. Daarom maakt het me blij om tijdens een shoot een vertrouwensband op te bouwen en zo binnen te mogen treden in de belevingswereld van uw kind.

 

Foto van een day in the life kinderfotografie. Jongetje staat in zijn luier en rolling stones t-shirt zijn ontbijt koek te eten, buiten in de tuin. Ellis Peeters photography. 
 
Baby, meisje ligt op de grond. Ongedwongen portret zwart wit foto. Ellis Peeters Photography.

Babyreportage

Tijdens een 'Day in the Life' van jullie klein nieuwe wonder, kom ik bij jullie thuis fotograferen en leg ik de dagelijkse verzorgings- en knuffelmomenten met jullie kleine vast. We zullen niets stylen maar gewoon fotograferen zoals het is. Hierdoor krijgen jullie de mooiste en puurste, dierbare foto's. 

  • 2 uur fotografie
  • 25 foto's in hoge resolutie
  • €275

       

     Alle Day in the Life kinderreportages zijn inclusief BTW en reiskosten tot 25 km vanaf Apeldoorn. Voor de kilometers daarboven reken ik €0,35 per km. Binnen 3 weken ontvangen jullie de bewerkte foto's digitaal. Extra digitale bestanden kosten €15 per stuk. Bij afname van meerdere extra bestanden, gaat de prijs per foto omlaag. 


    Ellis Photography heeft het recht om de door haar gemaakte foto’s te gebruiken voor promotionele doeleinden, zoals haar website, social media en eventuele wedstrijden. Willen jullie dit liever niet? Laat mij dit dan voorafgaand aan de reportage weten.

    Day in the life familiefotografie. Twee broertjes zijn aan het klimmen in het bos. Aan de wortels van de bomen proberen ze omhoog te klimmen. Zwart wit fotografie door Ellis Peeters Photography.