Ellis Peeters
20130919-Alesh&Jalil-143.jpg

FAMILY

DAY IN THE LIFE FAMILIEFOTOGRAFIE

Een dag uit jullie leven, vastgelegd.

DAY IN THE LIFE FAMILIEFOTOGRAFIE


 

Familiereportage
Basic

Familiereportage
Plus

 

Aantal uur    
Aantal foto's
Linnen album van 15 x 15 cm
Prijs

2,5 uur
30 foto's
✔️
€325
 

4 uur
70 foto's
✔️
€495
 

 

Alle foto's worden nabewerkt en in hoge resolutie digitaal toegestuurd.
*Vanwege het mooie zonlicht momenteel, wordt er een korting van 30% toegepast bij iedere shoot die plaats vindt in februari en maart. Voor meer informatie en beschikbaarheid stuur gerust vrijblijvend een berichtje. 


 

Meer informatie

Jullie gezin is bijzonder en verdient het op persoonlijke manier aan de eeuwigheid te worden toevertrouwd. Een fotoreportage die jullie gezin op persoonlijke manier toont is waardevol, omdat het boekdelen spreekt. Een echte kijk in jullie leven, waar je nog jaren van nageniet. Want alle momenten zijn het waard om bij stil te staan, zelfs die kleine, dagelijkse dingen.

Tijdens een Day in the Life Familiereportage volg ik het gezin een dag(deel) lang op de voet en maak foto’s terwijl jullie helemaal jezelf zijn. Jullie bepalen de activiteit of dagplanning, genieten met volle teugen en ik leg het voor jullie vast. Zoals het is.

 

Foto van een day in the life familiefotografie. Jongetje zit in een bad. Spetters vliegen om hem heen en hij heeft de grootste lol. Ellis Peeters photography. 
 
Opa is samen met zijn kleinkinderen naar het bos voor een middagje day in the life, ongedwongen, spontane daily life fotografie. Opa heeft jongste kleinzoon op de nek en kleindochter heeft haar broertje op de rug. 

Familiereportage Max

Een familiereportage met opa en oma erbij? Of misschien met neefjes en nichtjes? Tijdens een Day in the Life Familiereportage Max maak ik spontane foto's van de hele familie op een locatie die jullie zelf hebben uitgekozen. In het bos, de stad, eigen achtertuin, strand, duinen of in een weiland? Ik ga graag met jullie mee om het vast te leggen. 

 • 2 uur fotografie
 • 25 foto's in hoge resolutie
 • Op een locatie naar keuze
 • Maximaal 12 personen (toeslag van €15 p.p. extra)
 • €275

       

   Alle Day in the Life familiereportages zijn inclusief BTW en reiskosten tot 25 km vanaf Apeldoorn. Voor de kilometers daarboven reken ik €0,35 per km. Binnen 3 weken ontvangen jullie de bewerkte foto's digitaal. Extra digitale bestanden kosten €15 per stuk. Bij afname van meerdere extra bestanden, gaat de prijs per foto omlaag. 


  Ellis Photography heeft het recht om de door haar gemaakte foto’s te gebruiken voor promotionele doeleinden, zoals haar website, social media en eventuele wedstrijden. Willen jullie dit liever niet? Laat mij dit dan voorafgaand aan de reportage weten.

  Day in the life familiefotografie. Opa loopt samen met zijn kleinkinderen in het bos. Jongste rent voorop de heuvel op op een klein pad. Fotograaf Ellis Peeters Photography.